#AnnyeongKStyle: Trip to South Korea Day-2

Hello It’s Adelyn!

KStyleGoestoKorea-24-01.jpeg

Have you read about my first day in South Korea ? You could click HERE for my previous post.

please bear with my bad english

Seoul, September 1st 2016

kstylegoestokorea-42

Setelah malemnya kita tidur nyenyak semua, pagi-pagi udah beres dan siap buat dijemput. Sambil nunggu Ted yang bakalan jemput, kita sarapan dulu di coffee shop deket apartemen. Kegiatan kita di hari kedua itu ke Tony Moly HQ di Bangbae-ro, Seocho. Waktu masuk gedungnya, aku lihat ada tulisan “Welcome” dari Tonymoly. Bener-bener ga nyangka bakalan disambut kayak gitu.

After having such nice and deep sleep, we started with a breakfast at coffee shop and helped Cyndi taking some photos. Then Ted drove us to Tony Moly HQ in Bangbae-ro, Seocho. When we arrived at Tony Moly HQ, I spotted something. I never thought they welcomed us like this, THANK YOU SO MUCH TONYMOLY!

KStyleGoestoKorea-44.jpg

Setelah dari lobby, kita diajak buat ke ruang Mr. Young Ro Yoon si Vice President dari Tony Moly. Dia sempetin buat ngobrol sebentar dengan kami sebelum beauty class dari Tony Moly di mulai.

Then we headed to Mr. Young Ro Yoon’s office, he’s the vice president of Tony Moly. He welcomed us before we had a workshop and beauty class from Tony Moly.

KStyleGoestoKorea-45.jpg

Abis dari ngobrol sebentar dengan Mr. Young, kami semua langsung ke ruangan tempat beauty class bakalan dimulai. Di awal beauty class kami semua diperkenalkan dengan produk terbaru dari Tonymoly The Black Tea London Classic Serum yang dirilis tepat di tanggal 01 September 2016. Disini Ye Jin Kim nge-jelasin tentang wrinkle, black tea, dan kegunaannya. Nah semua itu bakalan aku tulis di review nya, soon ya guys.

After we had some chat wiht Mr. Young, we headed to another room for beauty class session. Our first session were an introduction about their new realease product, Tonymoly The Black Tea London Classic Serum. Ye Jin explained about wrinkle, black tea, and everything about their product.

KStyleGoestoKorea-46.jpg
Ted and others helped us as a translator too

kstylegoestokorea-47kstylegoestokorea-48

Setelah sesi tanya jawab tentang the black tea serum, lanjut ke sesi beauty class. Disini Ms. Ara yang bakalan memandu aku dan Cyndi, mulai dari trend tahun ini hingga tren dari F/W 2016 . Kemudian Salma jadi model buat Ara dandanin dan abis itu aku dan Cyndi bakalan coba praktik sesuai dengan penjelasan Ms. Ara sebelumnya.

On beauty class session, Ara talked about this year make up trend and F/W 2016 trend. Then Ara did a make up demo with Salma as a model, after Cyndi and I will try to do the makeup just like what Ara explain before.

kstylegoestokorea-49kstylegoestokorea-50kstylegoestokorea-51kstylegoestokorea-52kstylegoestokorea-53kstylegoestokorea-54kstylegoestokorea-55

kstylegoestokorea-57
Natural Eye MakeUp

kstylegoestokorea-58

kstylegoestokorea-62
tigthlining my eyes

Jujur susah banget buat pake eyeliner yang bener-bener natural seperti yang di contohkan sama Ara sebelumnya, sampe akhirnya karena Ms. Ara gemes sama tingkahku yang ga beres-beres pake eyeliner malah dibantuin.

Honestly, It’s so hard to do a VERY NATURAL eyeliner just like what Ara do, and at the end she helped because I can’t. lol

Sesi beauty class selesai, kami semua langsung diajak buat makan siang dan ternyata Mr. Young ikut makan siang bareng kami. It’s such big honour guys, dia bener-bener baik dan ramah banget. Bahkan sempet cuma ngobrol berdua doang sama Mr. Young pas ditinggal berdua doang. #proudofmyself T.T

Then we went to have lunch and I’m so surprise cause Mr. Young (vice president of Tonymoly) joined us. It’s such big honour for me and I felt so lucky. lol.He is so kind and friendly to us, even I had a small talk with him (only two of us). #proudofmyself T.T

kstylegoestokorea-63
I choosed bibimbap for lunch

That bibimbap is totally different than the one that I ate in Michigo at Jogja.

kstylegoestokorea-64

We took some photos together before heading out to Myeongdong

Eunice dan Jenny yang nganterin kami ke Myeongdong buat belanja. Selama di Myeongdong bener-bener ga ada ambil foto sama sekali, kecuali waktu sampe di LINE Store. Buat yang mau tau aku belanja apa aja di Myeongdong, kalian bisa cek haul post ku DISINI.

Eunice and Jenny were the one that accompany us to Myeongdong, as many of you know what will you if you went to myeongdong ? Shopping! If you want to know what I bought at myeongdong, you could check my post in HERE.

kstylegoestokorea-65
Brown!

KStyleGoestoKorea-71.jpg

Waktu di Myeongdong, aku sempetin nyobain Egg Bread, dari dulu cuma bisa nonton di Youtube tapi akhirnya kesampean juga. I’m so happy…

Finally I’m trying an egg bread guys.

kstylegoestokorea-68kstylegoestokorea-69kstylegoestokorea-67kstylegoestokorea-66

Sayang banget pas lagi di Myeongdong ada musibah, buat yang udah follow IG Cyndi pasti tau kalo dia kehilangan paspor. Waktu itu bener-bener panik karena kita cuma berdua doang, sampe akhirnya aku bisa ngehubungin Mbak Ria sama Mas Freddy. Aku sama Cyndi cuma bisa berdiri di pinggir sambil nunggu Eunice, Jenny, Mbak Ria, sama Mas Freddy ke kantor polisi sekalian nyari paspornya.

Unfortunately, we had an accident where Cyndi lost her passport. we tried not to panic cause at that time it’s only two of us and I can’t contact Mas Freddy and Mbak Ria. After I can contacted Mas Freddy, Eunice and Jenny helped us at police office while Mas Freddy try to find her passport.

kstylegoestokorea-70
Pemandangan dari pinggir toko sambil nemenin Cyndi

My kind of view while waiting Eunice and Jenny at police office.

Alhamdulillah semuanya bisa beres diurus mulai dari kantor polisi sampe ke KBRI. Agenda di hari ketiga kami bakalan ke pabrik Coreana sama kantornya juga. Stay tune guys buat cerita selanjutnya. xoxo

Thanks God, cause everythis is okay and she could make emergency passport at KBRI. On our third day, we went to Coreana factory and office. So stay tune for my next story guys.

Please follow my instagram for more daily updates!

1475449406_social-instagram-new-square2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s